Spilletider:

Onsdage kl. 10:00

Torsdage kl. 18:30

Kontingentet er 125/130 kr. for hele sæsonen 2018

For tilmelding til et af nedenstående hold - https://saerslev-gf.dk/cms/TeamOverview.aspx
Læs evt. tilmeldingsvejledningen : Vejledning

Hvad er Krolf ?

Krolf er en krydsning (i vore dage, nærmere en gensplejsning) af kroket og golf, udstyret er fra kroket og princippet med at kuglen skal i hul på færrest mulige slag, er fra golf.

Man tager altså kroketudstyret, smider buerne væk og laver huller i græsplænen i stedet for. Er der lidt forhindringer, såsom en flagstang, solur, træer, bukse mv., vil det kun være en fordel, da det gør spillet endnu sjovere.

Krolf i Særslev.

Der spilles fra april t.o.m. oktober. Vi spiller på det grønne område, vest for Særslev skole.

Vi spiller mandag, onsdag og torsdag.

Du kan som ny komme og prøve at spille, der kan lånes køller og kugler af klubben.

Der spilles også turnering i krolf. Særslev har 3 hold med, samt 2 hold med i pokalturneringen. Når turneringen er færdig, afholder klubben et klubmesterskab, både for herrer og damer. Efterfølgende er der fællesspisning i klubhuset og måske lidt lotteri til fordel for kaffekassen.

3 gange om året afholder Dansk Krolf Union, først DM og derefter VM for par og sidst, VM i single krolf. Efterfølgende er der præmieoverrækkelse, samt fællesspisning.

Spørgsmål ang. krolf kan rettes til

Macintosh HD:Users:johan.buchler:Desktop:Saerslev:PNG:PNG_NY:KROLF_V1.pngFormand, Inge Nielsen

Tlf.: 6484 1601 eller 2624 7601